Osztálykirándulás Debrecenbe

A Karcagi SZC Nagy László Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola 10.A és 13.D gimnáziumi osztályai kiránduláson vettek részt Debrecenben. 1 fő 9.A osztályos tanuló és 1 fő 12.A osztályos mozgássérült diák a Szülőjével szintén részt vett velünk a kiránduláson.

Izgalommal várták a tanulók ezt a napot, hiszen az előző tanévben a járványhelyzet és az online oktatás miatt elmaradtak a kirándulások is.

Október 18-án reggel 32 fő indult különbusszal, hogy megvalósítsa kirándulási terveit. Először az Állatkertbe látogattunk el. Nem túl nagy, de barátságos, ápolt környezetben élnek itt az állatok. Megnéztük őket, mindenkinek akadt kedvence. Sokat fényképeztek a tanulók.

Délben a Plázában, illetve a Fórumban ebédelt mindenki. Szabad program keretében nézelődtünk, vásároltunk emléket, ajándékot.

Utána a Cinema City Moziban filmet néztünk. Néhányan a legújabb James Bond-filmet néztük meg, többen pedig a Venom 2. részét tekintették meg 3D-ben.

Szép, napos időjárás volt, jólesett délelőtt a szabadban sétálni és nézni az állatokat. Délután pedig mindenkinek tetszettek a filmek, jó élmény volt az is.

Jól érezték magukat a tanulók. A buszban megbeszélték, hogy kinek mi volt a legszebb, legjobb. Már azt kérdezték, hogy ugye megyünk téli és tavaszi kirándulásra is.

Három kísérő tanár vett részt a programon: Dienes Edit osztályfőnök (10.A), Apostol Anita osztályfőnök (12.A) és Molnár Dávid osztályfőnök (13.D).

Örülünk, hogy a tanulóknak ilyen szép élményt jelentett ez a nap. Ők választották a helyszínt, a programokat, melyeken így felszabadultan, örömmel vettek részt.

Dienes Edit
osztályfőnök